Jouw sauna, jouw stijl, jouw keuze

Jouw sauna, jouw stijl, jouw keuze

Personaliseer je sauna,
infraroodsauna, stoomcabine
en meer.

Prijslijst, persoonlijk advies of vragen?
Heb je vragen over één van onze collecties of modellen? Neem contact op en we helpen jou bij het realiseren van jouw home wellness.

Vijf verschillende collecties.

Elk met hun unieke en karakteristieke eigenschappen.

Puu

De houten sauna’s (PUU) zijn zowel vanbinnen als aan de buitenkant volledig gebouwd van hoogkwalitatief massief thermowood hout. Ze zijn dubbelwandig opgebouwd, volledig geïsoleerd en hebben een epdm dakbekleding. De zwevende banken zijn bekleed met tropisch thermo ayous-beplanking dat beschermd is tegen hitte en vocht.

– Hout voor zowel binnen- als buitenafwerking
– Natuur of gekleurd

Alu

Onze ALU sauna’s zijn aan de buitenkant afgewerkt in aluminium en aan de binnenkant met composiet wit of zwart en thermowood ayous . Ze zijn dubbelwandig opgebouwd, volledig geïsoleerd en hebben een epdm dakbekleding Voor de buitenkant kan je kiezen tussen zwart en wit, mat of glanzend.

– Hout en composiet vanbinnen, aluminium als buitenafwerking
– Kleuren: zwart of zwart , mat of glanzend

Mor

Microcement geeft uw sauna of wellnessruimte een organische en minerale uitstraling. Kies met deze collectie voor microcement aan de buitenkant en een warme houtlook aan de binnenkant. Of kies voor een unieke mix: combineer microcement met houten banken binnenin.

Verkrijgbaar in meer dan 4 kleuren.

– Thermowood-ayous of microcement binnen, microcement als buitenafwerking
– Verschillende kleuren mogelijk

Mix

Bij onze MIX sauna’s werken we met hout binnenin en aluminium aan de buitenkant. Ook hier komt het hoogwaardige thermowood terug dat bestand is tegen hitte en vocht. De sauna’s zijn dubbelwandig opgebouwd, volledig geïsoleerd en hebben een epdm dakbekleding. Kies voor de buitenkant eender welke RAL-kleur, om je sauna aan te passen aan de kleur van je gevel of ramen, of maak een keuze uit een van onze speciale uitvoeringen zoals corten staal, travertin, betonlook, en nog veel meer.

– Hout binnenin, aluminium als buitenafwerking
– RAL & speciale kleuren

Mir

Onze Mirror collectie verdwijnt in zijn omgeving. De buitenkant is afgewerkt met spiegelaluminium waardoor de ruimte er rond wordt gereflecteerd. Het panoramaglas vooraan is eveneens spiegelend. Aan de binnenkant werken we met hoogwaardig tropisch thermowood ayous.

– Hout als binnenafwerking
– Spiegelaluminium aan de buitenkant

Menu