Parvi

Sauna met berging/relaxruimte

Dit model is beschikbaar voor de volgende collecties

Het Parvi-saunamodel is ontworpen met aandacht voor detail en veelzijdigheid. De naast of achter de sauna geplaatste berging biedt niet alleen ruimte voor zwembadtechnieken zoals pompen en filters, maar kan ook worden aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om het creëren van een rustige rustruimte, een inspirerende fitnessruimte, een functioneel tuinkantoor of zelfs een extra slaapruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos, extra ramen en andere opties kunnen toegevoegd worden.

Daarnaast kan de berging ook dienen als een praktisch tuinhuisje, perfect voor het opbergen van tuingereedschap, tuinmeubilair of andere benodigdheden. Deze slimme integratie van functionaliteit zorgt voor een efficiënt gebruik van ruimte en maakt het Parvi-saunamodel een waardevolle toevoeging aan elke buitenomgeving.

Bovendien biedt Thermalux  de mogelijkheid om alle kleuren te combineren, waardoor u uw eigen unieke stijl kunt creëren. Stel u bijvoorbeeld voor: een MIX sauna in een gouden kleur, gecombineerd met een berging in een frisse groene tint. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor u uw wellnessruimte kunt personaliseren en aanpassen aan uw smaak en voorkeuren.

Je smaak gevonden?

Neem contact op met een van onze verdelers. Zij stellen je sauna of wellness maar al te graag samen.

(Nog) Geen retailer in je buurt? Misschien kunnen we je via een andere partner of rechtstreeks verder helpen, neem zeker contact met ons op.

Menu