Gouden sauna van Thermalux imponeert op UK Chelsea Flower Show 2024

Bij de Chelsea Flower Show 2024 heeft onze Britse dealer indruk gemaakt met een verbluffende gouden sauna van Thermalux. Deze sauna, gekleurd in de gouden tint RAL 8000 en afgewerkt met bronskleurig glas, trok de aandacht van vele bezoekers. Het positieve onthaal bevestigde het succes van onze sauna op de show.

image00002 - 222

Durf jij voor een unieke sauna in je tuin te kiezen?

De Chelsea Flower Show 2024 was getuige van een schitterend hoogtepunt dankzij onze Britse dealer, die een adembenemende gouden sauna van Thermalux presenteerde. Afgewerkt in de schitterende gouden tint van RAL 8000 en verfraaid met bronskleurig glas, werd de sauna een ware blikvanger voor vele bezoekers.

Binnenin bood de sauna een warm interieur van donker hout in Thermowood Ayous dat voor een gezellige sfeer zorgde. Zelfs de kleinste details, zoals de scharnieren en de deurknop, waren perfect afgestemd op de gouden RAL kleur, waardoor het geheel een uniforme en luxueuze uitstraling kreeg.

De kubusvormige sauna trok niet alleen de aandacht vanwege zijn uiterlijk, maar wekte ook nieuwsgierigheid over het gebruik en de voordelen van een sauna. De overweldigende positieve feedback van de bezoekers bevestigde dat onze gouden sauna een groot succes was op de Chelsea Flower Show 2024.

Deze MIX sauna is verkrijgbaar in sauna, infraroodsauna, combi sauna, biosauna, sudorium. In combinatie met douche, kleedruimte, fitnessruimte, rustruimte,…

Maak je eigen combinaties

Bij Thermalux begrijpen we dat iedereen andere wensen heeft als het gaat om wellness. Daarom bieden wij verschillende combinaties aan die aansluiten bij jouw behoeften. Wil je naast een sauna ook graag een stoomcabine? Of een aangebouwde bergruimte? Geen probleem! 

 
Menu