Thermalux wint Golden Wave Award in Duitsland met spiegelsauna

De MIR sauna van Thermalux, ook bekend als de spiegelsauna of “de onzichtbare sauna”, heeft de prestigieuze Duitse Innovatieprijs gewonnen tijdens de Golden Wave Awards 2024, met zijn design.

 

default

De MIR-sauna staat bekend om zijn uniek, strak design.

Golden Wave Awards 2024

De gerenommeerde Golden Wave Awards, georganiseerd door Schwimmbad+Sauna, vinden elke twee jaar plaats in Duitsland, dit jaar in Europapark. Ze vormen een hoogtepunt in de zwembad- en sauna-industrie, waar uitmuntende producten, technologieën en processen worden beloond. Dit jaar markeert een historische mijlpaal: voor het eerst wordt een bedrijf uit de sauna-industrie buiten Duitsland geëerd met deze prijs, wat deze prestatie nog specialer maakt voor Thermalux. Deze erkenning is een bewijs van Thermalux’ toewijding aan uitmuntend design en hoogwaardige kwaliteit.

MIR Sauna

De MIR sauna onderscheidt zich door zijn afwerking in spiegelaluminium en een front in spiegelglas, waardoor hij volledig opgaat in de omgeving. Deze collectie is verkrijgbaar als infraroodsauna, Finse sauna, combisauna en biosauna, voor zowel buiten- als binnentoepassingen. Thermalux biedt ook modellen aan met extra voorzieningen voor een uitgebreide wellnesservaring, zoals een douche, kleedruimte, rustruimte en fitnessruimte.

Een fragment uit de jury’s Laudatio: “Hoe zou een onzichtbare sauna eruit kunnen zien die van binnen allesbehalve onzichtbaar is? Dit was de uitdaging bij het ontwerpen van deze aantrekkelijke en minimalistisch vormgegeven sauna, waar zowel de jury als toekomstige eigenaren van zullen genieten. De buitenkant is gespiegeld en past zich aan de seizoenen aan, resulterend in een uniek schouwspel waarbij de sauna altijd in een ander licht verschijnt. Het interieur biedt een rustig, strak vormgegeven ruimte, met extra details dankzij de gebruikte hoogwaardige materialen en het voegpatroon.”

Maak je eigen combinaties

Bij Thermalux begrijpen we dat iedereen andere wensen heeft als het gaat om wellness. Daarom bieden wij verschillende combinaties aan die aansluiten bij jouw behoeften. Wil je naast een sauna ook graag een stoomcabine? Of een aangebouwde bergruimte? Geen probleem! 

 
Menu