Invisible sauna

Bent u op zoek naar een sauna die volledig verdwijnt in zijn omgeving? Verlangt u naar wat meer privacy tijdens het ontspannen? Dan bent u bij Thermalux® aan het juiste adres. Wij lanceren namelijk de ‘invisible’ sauna. Deze unieke sauna is aan de buitenkant volledig bedekt met spiegelaluminium en spiegelglas. De sauna weerspiegelt het landschap en maakt zichzelf één met elke omgeving.

DJI_0002-webp-full[1]

Wij lanceren de ‘invisible’ sauna.

De sauna is erg onderhoudsvriendelijk, omdat deze bestaat uit aluminium. Deze moet niet behandeld worden en is gemakkelijk af te spoelen met water. We kunnen zowel een (infrarood)sauna, stoomcabine, tuinkantoor als berging in spiegelaluminium maken.

Heeft u graag een onzichtbare sauna én stoomcabine? Dat is geen enkel probleem, verschillende combinaties zijn mogelijk naargelang uw wensen! Aarzel niet om eens na te vragen wat de mogelijkheden zijn via een dealer in jouw buurt.

Maak je eigen combinaties

Bij Thermalux begrijpen we dat iedereen andere wensen heeft als het gaat om wellness. Daarom bieden wij verschillende combinaties aan die aansluiten bij jouw behoeften. Wil je naast een sauna ook graag een stoomcabine? Of een aangebouwde bergruimte? Geen probleem! 

 
Menu