Over ons

Over ons

Puur Belgisch design.

Eigenaar Mario Mertens richtte Thermalux op in 2009. Inmiddels is het Belgische bedrijf uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf waarin ook zijn dochter en echtgenote actief zijn. 

We hebben altijd rechtstreeks aan de eindklant verkocht, zelfs buiten de grenzen van Europa. In 2021 maakten we echter de overstap naar een B2B-omgeving, waarin we als productiebedrijf sterk groeien en ons richten op de verkoop via dealers en partners.

Eind 2023 werd een nieuw marketingconcept gelanceerd, wat resulteerde in nog meer personaliseerbare producten en mogelijkheden.

Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst.

download-4-webp-full[1]

Altijd een stapje voor.

In 2009 hebben wij de klassiek ogende infraroodsauna omgebouwd tot een moderne kubus. Sindsdien zitten we in een creatieve flow, waarbij we steeds meer nieuwe ontwerpen ontwikkelen, altijd op zoek zijn naar nieuwe materialen en mogelijkheden.
Naast het uiterlijk is elke sauna een technisch wonder, waar een hoog technisch niveau achter zit. Wij maken buitensauna’s, infraroodsauna’s voor buiten, stoomcabines voor buiten. Buitensauna’s met douche, met aangebouwde berging of tuinhuis.

Wij streven naar topkwaliteit, in een wereld waarin luxe een manier van leven is.

 

Intellectueel eigendom.

Wij zijn erg trots op onze ontwerpen. We hebben veel tijd, geld en energie in de ontwikkeling gestoken. Daarom beschikken wij over technische patenten en modelbeschermingen. Het verzekert onze dealers van hun slimme investering in ons.

Menu