Nieuwe upgrade: sauna met aluminium deurframe

Ontdek de nieuwste upgrade: een aluminium deurframe dat ervoor zorgt dat de glazen deur van de sauna volledig is afgesloten. Bij Thermalux streven we altijd naar vernieuwing. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste glasfunctie te introduceren, die zorgt voor een strakke en moderne uitstraling in elke sauna. Lees verder om meer te ontdekken over deze opvallende toevoeging aan onze collecties.

MIX 1 KUUBI

Ontdek onze nieuwste glasoptie.

Bij Thermalux streven we voortdurend naar vernieuwing en verrijking van onze ontwerpen met nieuwe mogelijkheden.

Daarom stellen we graag onze nieuwste glasfunctie voor: het volledig afgesloten aluminium deurframe. Deze deurframes zijn verkrijgbaar in standaard tijdloos zwart en geanodiseerd aluminium, perfect passend bij ons strakke en moderne esthetische ontwerp.

Bovendien kunnen ze besteld worden in elke gewenste kleur, zodat ze naadloos aansluiten bij de afwerking van uw gekozen saunadesign, zoals bijvoorbeeld een RAL kleur naar keuze.

Maar dat is niet alles, deze optie kan bijkomend worden gecombineerd met de verschillende glaskleuren, zoals zwart privacyglas. Deze functie is nu beschikbaar in al onze collecties. Geef uw sauna een upgrade met ons nieuwe aluminium deurframe! Ideaal, vooral in koudere gebieden.

Maak je eigen combinaties

Bij Thermalux begrijpen we dat iedereen andere wensen heeft als het gaat om wellness. Daarom bieden wij verschillende combinaties aan die aansluiten bij jouw behoeften. Wil je naast een sauna ook graag een stoomcabine? Of een aangebouwde bergruimte? Geen probleem! 

 
Menu